Harmincadszor tekertek egy jót

Na persze nem kell rosszra gondolni, egy családi kerékpártúráról van szó, melyet május utolsó vasárnapján rendeztek Sopron-Fertőrákos-Balf-Sopron között.

Idén immáron harmincadik alkalommal rendezték meg a VasVilla' Családi Kerékpártúrát. A bringázás idén is egy, nagyjából 27 kilométeres távon zajlott, Sopron-Sopronkőhida-Fertőrákos-Balf-Sopron útvonalon. Idén mintegy 700-an vettek részt, a bringázás után pedig természetesen idén is tombolasorsolást tartottak, ahol több, mint 20 kerékpárt is meg lehetett nyerni. A VasVilla' Családi Kerékpártúra főszervezője, Borossay György nyugdíjba vonul, jövőre már nem ő szervezi a túrát. Azt mondta, szeretné átadni a stafétát az utánpótlásnak. A túra érdekessége volt egyébként, hogy a tombolasorsoláson kiállították azt a bringát is, amit 30 évvel ezelőtt először sorsoltak ki.

Enyugat.hu
Enyugat.hu
Enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek