Közös zenélés Liszt szülőházánál

Az elmúlt hétvégén rézfúvós fesztivált tartottak Doborjánban. A rendezvényt péntek este Sopron Város Fúvószenekar és a Musikverein Franz Liszt Raiding közös koncertje nyitotta.

Az elmúlt hétvégén rézfúvós fesztivált tartottak Doborjánban (Raiding), a Liszt-központban. A fesztivált pénteken este Sopron Város Fúvószenekara és a Musikverein Franz Liszt Raiding közösen nyitották meg egy közel másfél órás koncerttel Liszt Ferenc szülőháza mellett. A két zenekar példás együttműködését az is segíti, hogy egy karmesterük van.

Ezt követőien a Da Blechhauf'n fellépése folytatta a sort már a zárt koncertteremben, ők a Liszt Fesztivál két intendánsával, a Kutrowatz-testvérekkel játszottak. Szombaton Thomas Gansch folytatta a sort, vasárnap pedig a Szászországi Fúvós Filharmonikusok, valamint a Militärkommando Burgenland katonazenekara kápráztatta el a közönséget.
Keszei László/Radio MORA
Keszei László/Radio MORA
Keszei László/Radio MORA
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek