Becsüljük meg magunkat itt, ma hajnalban Zabarban majdnem fagyott

Vasárnapra virradóra a legmelegebb a Balaton-parti Fonyódon volt, ahol 16,9 fokot regisztráltak.

Vasárnap hajnalban mindössze 0,9 Celsius-fok volt a Nógrád vármegyei Zabarban, vagyis majdnem fagyott – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat reggel a Facebook-oldalán.

Zabar után a második leghidegebb a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Szikszón volt, ott 1,5 fokig süllyedt a hőmérséklet, Lénárddarócon 1,6 fokot mértek, Gagybátorban pedig 2,4 fok volt.

Vasárnapra virradóra a legmelegebb a Balaton-parti Fonyódon volt, ahol 16,9 fokot regisztráltak.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapja szerint július 4-én eddig a leghidegebb Lentiben volt 1962-ben (-0,4 Celsius-fok) és 1918-ban Debrecenben (-0,4 Celsius-fok). A legmelegebbet 1921-ben mérték a Hajdú-Bihar vármegyében található Szerepen, ahol 37,3 Celsius fok volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek