A soproni régió sem úszta meg a hétvégét balesetek nélkül

Az egész vármegyében húsz közlekedési baleset is történt a hetvenkét óra leforgása alatt.

Sopronban, a Tómalom utcában, egy parkolóból történő kihajtása során június 2-án 18 óra 40 perc körül egy 39 éves helyi férfi személygépkocsijával az „Elsőbbségadás kötelezőt!” jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget a neki balról érkező, 61 éves soproni segédmotor-kerékpárosnak, és őt elütötte. Az eset során a motoros megsérült - közölte a rendőrség.

A motoros megsérült a baleset során.
police.hu

Kópháza belterületén, a Soproni utcában történt karambol. Személygépkocsival közlekedett egy 42 éves osztrák férfi június 4-én 17 óra körül, amikor – eddig ismeretlen okok miatt – a járművel áttért az út szemközti sávjába, ahol egy 67 éves lövői asszony által vezetett személygépkocsi bal elejének ütközött. A balesetben a hölgy megsérült.

Győr-Moson-Sopron Vármegyei rendőrök az elmúlt hétvégén összesen öt személyi sérüléssel járó, és 15 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek