Gyors buszjárat indul Sopron és Fonyód között

A nyári időszakban, június 17. és augusztus 31. között új gyorsjárat indul Sopronból a Balatonra. A járatok a nyári tanszünetben naponta közlekednek oda-vissza Sopronból Simaságon, Sárváron, Balatongyörökön, Keszthelyen, Balatonmáriafürdőn át Fonyódra, olvasható a Volánbusz tájékoztatójában .

A buszjárat Sopronból 8:00-kor indul, Sopron és Sárvár között a 84. számú főúton minden településen megáll, valamint Sajtoskál települést is érinti. Ezen településeken felül a járat Sümeget követően Balatonedericsen, Balatongyörökön, Vonyarcvashegyen, Gyenesdiáson, Keszthelyen, Balatonberényben, Balatonmáriafürdőn, Balatonkeresztúron, Balatonfenyvesen és Fonyódon áll meg. Fonyód, vasútállomás megállóhelyre menetrend szerint 11:41-kor érkezik. Vissza ugyanezen útirányon át közlekedik, Fonyódról 17:35-kor indul, Sopronba pedig 21:18-kor érkezik.

Volánbusz Zrt.

Így, ha közvetlen vasúti kocsi nincs is, napi 6(!) közvetlen buszjárattal is le lehet jutni a Balatonra, hárommal az északi partra, kettővel a nyugati partra, ezzel az újjal pedig a déli partra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek