Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Zöldterületre hordják a hulladékot

Hirdetés
Hirdetés

Az Ikvahír egyik olvasója hívta fel a figyelmet arra, hogy egy illegális szemétkupac bukkant fel Sopron és Somfalva (Schattendorf) között, nem messze a Somfalvi úttól , az országhatár közvetlen közelében. A számunkra továbbított üzenet szerint a szeméthalom megtalálója több kört futott már különböző szerveknél, többek között a Fertő-Hanság Nemzeti Parknál, valamint Sopron MJV Mezőőri Szolgálatnál, sikerrel azonban nem járt, érdemi változás nem történt. Végső elkeseredésében a sajtóhoz fordult.

Szemétkupac Somfalva közelében
enyugat

A fotókon jól látszik, hogy az egyébként Tájvédelmi Körzet közelében lerakott szeméthalom tartalmaz háztartási és elektronikai hulladékot, hungarocellt, de még ruhaanyagokat is.

Szemétkupac Somfalva közelében
enyugat

Hasonló problémával találkoztam nemrég a közösségi médiában, ahol egy másik illegálisan lerakott szeméthegyről keringtek képek. Felismervén a helyszínt kiderült, hogy a Virágvölgy szélén, a Beldles dűlőben , az egyik szennyvízátemelő mellett található. A kupacban főként építésből származó hulladék, hungarocell, kannák, cementes zacskók vannak, elég nagy mennyiségben.

Szemétkupac a Virágvölgy aljában
enyugat.hu
Szemétkupac a Virágvölgy aljában
enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés