Új időpontra halasztották a Recirquel My Land című produkcióját

Az ukrán akrobaták beutazásának korlátozása, azaz a járvány miatt kell egy évet várni.

A Recirquel My Land című előadását a meghirdetett július 31-i időpont helyett egy évvel később, 2021. június 4-én este nyolc órakor láthatják a nézők a fertőrákosi barlangszínházban. A társulat és a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. közösen döntött a változtatás mellett, mert a produkcióban több ukrán akrobata szerepel, s az ő beutazásuk jelenleg korlátozott. A megváltott jegyek érvényesek az új időpontra, átcserélhetők más előadásra vagy 2020. július 31-ig visszaválthatók.

A nemzetközi hírű hazai újcirkusz-társulat, a Recirquel My Land című produkcióját 2018 augusztusában a világ egyik legrangosabb művészeti fesztiválján, az Edinburgh Festival Fringe keretében mutatta be, ahol a kritikusok a legjobbnak ítélték. Tíz év után kapott helyet újra magyar társulat az évente mintegy kétmillió érdeklődőt vonzó találkozón. A négyhetes programban közel négyezer előadás szerepelt a világ minden tájáról. Olyan lapok kritikusai látták és értékelték a darabokat, mint a The Times, a The Guardian, a The Voice magazin vagy a The Edinburgh Reporter. A szakértők három, négy vagy öt csillagot adhattak a produkciókra, majd a végén a szervezők összesítették az eredményeket, amelyek alapján kialakult a végső sorrend.

Az alkotók létrehozták a világon egyedi és unikális cirque dance műfajt. A díjnyertes My Land a kortárs táncot, a színházat és a cirkuszművészetet ötvöző, az emberiség gyökereit, az ember és anyaföld közötti örök kapcsolatot állítja fókuszba és jeleníti meg egy illúziókkal teli térben. Az előadás különlegessége, hogy ez a Recirquel első darabja, amelyben kizárólag külföldi vendégművészek szerepelnek. Vági Bence rendező hét zsánerszámában nemzetközileg is kimagasló ukrán artistát hívott meg, és az ő személyes élettörténetüket, hagyományokat, szabadságot és szerelmet kutatva hozták létre a produkciót.

Új időpont: Fertőrákos, Barlangszínház 2021. június 4.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek