Közlekedési baleset Zsira és Locsmánd között

Kedden délután a locsmándi élményfürdőt elkerülő út magyar oldalán történt közlekedési baleset. Und irányából érkezett egy osztrák rendszámú Mercedes kisbusz, melynek vezetője a STOP tábla ellenére figyelmetlenül behajtott a védett úton érkező, utánfutós Opel elé. A két autó összeütközött, megpördült, végül mindkettő a szántóföldön állt meg. A baleset során két személy megsérült, őket a szombathelyi kórházba kellett szállítani. A balesethez csepregi, peresznyei és répcevisi tűzoltók vonultak.

Csepregi Önkéntes Tűzoltóság
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek