Permetezik a gesztenyefákat és a platánokat

Hétfőn és kedden ne parkoljon ilyen fák alá!

A Sopron Holding Zrt. 2020. július 27-28-án (hétfő-kedd) az esti órákban végzi a közterületi vadgesztenye- és platánfák permetezését a levélaknázó moly és csipkéspoloska kártevők elleni védekezés érdekében.

Rossz idő esetén az időpont 29-30-ra tolódhat.

A felhasznált vegyszerek mindegyike szabadforgalmú, méhekre, emberekre nem veszélyes -hangsúlyozza a holding. A szakemberek azt kérik, az autósok ne parkoljanak fák alá a vadgesztenyés és platános utcákban. Számítanak a lakosság aktív közreműködésére, a megértést pedig köszönik!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek