Szabadulni akart az anyagtól, de már későn

A járőrök szeme láttára, az intézkedés előtt dobta el a becsomagolt növényi törmelékeket a 21 éves soproni férfi.

A járőrök Sopronban egy - az úttesten szabálytalanul közlekedő - gyalogosra figyeltek fel 2020. július 22-én 19 óra 45 perckor. Az egyenruhások rászóltak a férfira, aki látva a rendőröket két csomagot dobott el a földre, az ott parkoló járművek közé. Az intézkedők igazoltatták őt, majd megtalálták az eldobott göngyölegeket, amelyekben kábítószergyanús növényi származékokat fedeztek fel. A 21 éves helybéli lakos elismerte, hogy a megtalált anyag az övé, ezért őt a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott.

A nyomozók M. V. Ádámot kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek