Kettős gyilkosság Répcemicskén

Szerda este Répcemicskén (Strebersdorf) a Felsőpulyai járásban történt egy kettős gyilkosság. A rendőrség információ szerint 21:30 körül egy 59 éves férfi hívta a rendőrségi segélyhívót, aki elmondta, hogy megölte 64 éves feleségét és 92 éves édesanyját, ő pedig öngyilkosságot fog elkövetni. A férfi végül a Kőszegi-hegységben található Margit-kilátónál (Margarethenwarte) vetett véget életének. A két női áldozatnak már csak a holttestét találták meg lakóhelyükön. A Burgenlandi Tartományi Bűnügyi Hivatal nyomoz az ügyben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek