Súlyos közlekedési baleset Kismartonnál

Szerdán, nem sokkal 22 óra után súlyos közlekedési baleset történt az S31-es gyorsforgalmi úton Kismarton-dél (Eisenstadt-Süd) és Kismarton-kelet (Eisenstadt-Ost) csomópontok között. Arról az szakaszról van szó, ahol még 2×1 sávon halad a forgalom. Egy BMW márkájú személyautó és egy kisteherautó frontálisan ütközött, a baleset során 4-en sérültek meg, közülük egy fő súlyosan. Két további személyt pedig hidraulikus feszítővel kellett kiszabadítani a roncsból. A sérülteket kórházba szállították. A műszaki mentéssel csütörtök hajnalban végeztek a szakemberek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek