Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sopronból vihették Sárvárra a koronavírust

Hirdetés
Hirdetés

Nemrég beszámoltunk mi is, hogy Sárváron két koronavírus gyanús esetet is találtak. Mint kiderült, legalább 2-en tényleg megfertőződtek a vírussal, a közös bennük pedig az, hogy mindketten nagyjából két héttel ezelőtt Sopronban jártak, méghozzá egy házibuliban.

A vaol.hu szerint a buliban mintegy 60-70-en lehettek, az egyik vendég volt fertőzött, tőle kapta el az egyik sárvári férfi a fertőzést. Kontaktkutatás során jutottak el egy másik, szintén sárvári zenészhez, aki időközben megfertőzte egyik családtagját is. Bár a covid-19 fertőzés bebizonyosodott náluk, hatósági házi karanténban vannak, kórházi kezelésre nem szorulnak.

Vas megyében így 23-ra nőtt az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma, mármint akik eddig a megyében összesen elkapták a vírust. Győr-Moson-Sopron megyében ez a szám 97.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés