Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem tisztelik a Bécsi-dombot a szemetelők

Hirdetés
Hirdetés

A Bécsi-domb, avagy Koronázódomb, Amfiteátrum a soproni fiatalság egyik kedvelt helye. Csodálatos kilátás a városra, nyugalom, frissen nyírt fű, parkolóhelyek, könnyű kerékpáros megközelíthetőség. Ez mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy naponta számtalan kisebb baráti társaság, család töltsön el itt hosszabb-rövidebb időt. Ugyanakkor nem értem azokat az embereket, akik elszórják a szemetet, pedig már két kuka is van.

enyugat.hu

Ami pedig leginkább érthetetlen számomra, az az, amikor megérkezik egy társaság a közeli gyorsétterem drive-jából. Elfogyasztják a megvásárolt ételt, majd pedig a szemetet az autóból kidobják, azt pedig fújja a szél. Kérdem én: ha már az autóval a táplálékot sikerült a helyszínre szállítani, nem lehetne azzal a hátramaradt szemetet is valami hulladékgyűjtőig elvinni? Ha már a két fent említett kuka nem elég. Tény, időnként tényleg megtelnek ezek, de akkor is: miért képes valaki egész egyszerűen széthagyni a saját szemetét egy olyan helyen, amit rengetegen látogatnak? A fűben rejlő cigarettacsikk-mezőről már ne is beszéljünk…

enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés