Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Soproni motoros szabálytalankodott Sárvárnál

A megengedett 90 km/h helyett 179 km/h sebességgel hajtott egy motoros július 28-án, kedden a 84-es számú főúton, Sárvár térségében. A motoron egy utas is ült.
Hirdetés
Hirdetés

A soproni férfi a jelentős sebességtúllépéssel nemcsak saját, de utasa testi épségét is veszélyeztette - írja a police.hu.

Police.hu

A rendőrök a motorost megállították, gyorshajtás miatt 130 ezer forint közigazgatási bírságot és hat büntetőpontot adtak. Az intézkedés során kiderült, hogy a sofőr nem rendelkezett a motor vezetéséhez megfelelő kategóriájú vezetői engedéllyel, ezért további 35 ezer forint helyszíni bírságot és újabb öt büntetőpontot adtak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés