Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Óriási lángokkal égett egy autószerelő műhely

Szerdáról csütörtökre virradó éjjel gyulladt ki az egyik autószerelő műhely Kismartonban (Eisenstadt), a lángokkal rengeteg tűzoltó küzdött.
Hirdetés
Hirdetés

9 település tűzoltósága összesen 140 emberrel oltotta azt a hatalmas tüzet, ami szerdáról csütörtökre virradó éjjel keletkezett Kismartonban (Eisenstadt) egy autószerelő műhelyben. Hajnali 1 óra körül egy véletlenül arra járó mentőautó személyzete vette észre a tüzet, akik értesítették tűzoltó kollégáikat. Mire ők kiértek, szinte az egész csarnok lángokban állt, a tűzoltók munkáját pedig nehezítette, hogy nem tudtak behatolni az épületbe.

Freiwillige Stadtfeuerwehr Eisenstadt

Az épület tetejét kellett megbontani, így lehetett kívülről oltani a tüzet. A csarnokban több jármű valamint k9zel 2000 liter olaj is volt. Az oltási munkálatok egészen csütörtök reggelig tartottak, személyi sérülés nem történt. Az anyagi kár viszont különösen nagy, a komplett műhely és minden, amit benne tároltak, megsemmisült, beleértve több teljesen helyrehozott veterán autót is. A tűz oka egyelőre ismeretlen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés