Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vádat emeltek a tűzijátékkal lövöldöző fiatalember ellen

A boszorkányokat el kell égetni! - kiáltotta a fiú - és lőtt...
Hirdetés
Hirdetés

A Győri Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettével vádolja azt a 19 éves férfit, aki szilveszterkor tűzijátékkal lőtt meg egy lányt.

A vádirati tényállás szerint a 19 éves vádlott szilveszterkor baráti társasággal szórakozott, majd éjfélt követően kimentek az utcára ahol tűzijátékokat lőttek fel. Ekkor az utcán voltak más ünneplők, köztük a vádlott egy távolabbi lányismerőse is. Az elkövető a lány felé irányította a római gyertya típusú tűzijátékot, majd a „a boszorkányokat el kell égetni” felkiáltással előszőr három méterről lábon, majd két méterről hason lőtte a 19 éves sértettet.

A tűzijátéktól a sértett nyolc napon túl gyógyuló égési sérüléseket szenvedett, ruházata több helyen kiégett.

A vádlott terhére rótt súlyos testi sértés bűntette büntetési tétele három évig terjedő szabadságvesztés.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés