Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elmarad a sitkei rockfesztivál is

A szervezők bíznak abban, hogy 2021. augusztus 28-án találkozhatnak a rajongókkal.
Hirdetés
Hirdetés

1986 óta eddig 120 zenekar és 320 ezer látogató vett részt a népszerű sitkei rockfesztiválon. Az egyes eseményeken közel tízezren voltak jelen.

A rajongók tegnapig reménykedtek abban, hogy – a hagyományokhoz híven – augusztus utolsó szombatján tombolhatnak a Lord, a Pokolgép, a Kárpátia utánozhatatlan zenéjére, ám Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki bejelentését követően (melynek értelmében augusztus 15. után sem lehet megtartani az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényeket) a rockfesztivál szervezői kénytelenek voltak lemondani a programot.

Facebook-oldalunkon az írták: a jelenlegi helyzetben és környezetben ők sem tudják megrendezni a hagyományos rockfesztivált, ezért az idén sajnos elmarad. Bíznak abban, hogy jövőre, augusztus utolsó szombatján a kápolna mellett találkozhatnak minden rajongóval.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés