Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kezdődik a parkolóház építése

Keddtől nem lehet parkolni az Árpád utcában.
Hirdetés
Hirdetés

Az Árpád utcai parkolóház kivitelezése augusztus 4-én kezdődik. A munkálatok ideje alatt az Árpád utcai parkoló nem vehető igénybe - tájékoztatta az önkormányzat médiafelületeit Sárvári Szabolcs jegyző.

Az kérik, hogy augusztus 2-án, vasárnap 24 órától az autósok hagyják szabadon a parkoló területét. Kérik a lakosság türelmét és együttműködését.

A tájékoztatóban azt is hangsúlyozzák, hogy a beruházást a kormány támogatja. Felhívják a figyelmet arra is, hogy a parkolóház várhatóan 2021 szeptemberére készül el. Arra viszont nem tér ki a felhívás, hogy addig hol parkoljanak az autók.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés