Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Koronavírus-fertőzött egy alkalmazott az osztrák kancelláriában

A kabinet egyik alkalmazottja magánkörnyezetben fertőződött meg.
Hirdetés
Hirdetés

Az Osztrák Szövetségi Kancelláriában az első koronavírus-esetről számol ba az osztrák sajtó. Az ORF azt írja, a kabinet egyik alkalmazottja magánkörnyezetben fertőződött meg, a tesztje pozitív eredményt mutatott. Sebastian Kurz (ÖVP) kancellár - akit rendszeresen tesztelnek - közvetlenül nincs munkakapcsolatban vele. A munkavállalói környezetben lévő összes kapcsolattartót tesztelték, az eredmény pedig negatív lett.

Miután az alkalmazott pozitív teszteredménye ismertté vált, azonnal megkezdődött a kontaktusfelmérés - mondta a kancellária szóvivője az APA-nak. Még ha a környezetében lévő összes kapcsolatot negatívnak is tesztelték, a közvetlen kapcsolatok karanténba kerültek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés