Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új rekord a Balaton-átúszáson

Rasovszky Kristófnak 57 perc elég volt.
Hirdetés
Hirdetés

Rasovszky Kristóf új csúccsal nyerte az idei Balaton-átúszást: a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5200 méteres távot a 23 éves világbajnok kereken 57 perc alatt teljesítette, ezzel Papp Márk 2016-os, 58:33 perces rekordját döntötte meg – írta meg a nuus.hu.

- Ezért jöttünk, ez volt a cél. Az időjárás abszolút alkalmas volt a rekorddöntésre. Úgy néz ki, hogy az eredeti olimpiai években lehet itt pályacsúcsot úszni, de azért remélem, hogy nem négy év múlva adódik erre újabb alkalom – nyilatkozta a csúcsdöntés után az úszó.

Rasovszky nem számított az 57 perces időre, a start előtt úgy gondolta, hogy 58 perc alá talán be tud majd menni. Végül másfél perccel úszott jobbat az előző rekordnál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés