Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szarvasbika okozta a balesetet

A kocsi elütötte az állatot, majd egy másik járművel is ütközött.
Hirdetés
Hirdetés

A 85-ös számú főútvonalon, Fertőszentmiklós irányából Pereszteg felé közlekedett egy Ford típusú gépkocsi vezetője vasárnap 21 óra 56 perckor. A Hegykői bekötőt elhagyva, a 61. kilométerszelvénynél neki jobb oldalról, egy mély árokból egy szarvasbika ugrott a járműve elé. A sofőr az intenzív fékezése, valamint balra történő kormányzása ellenére elütötte az állatot - írja hétfőn reggel a police.hu.

A baleset miatt a gépkocsi áttért a menetiránya szerinti szemközti sávba, ahol összeütközött egy arra haladó Toyota típusú gépkocsival is. Az ütközés következtében a vétlen autós az oldalára borulva, hosszirányú tengelye körül többször megpördülve állt meg az úttest szélén. A balesetben az állatot elütő gépkocsiban hárman – a sofőr és két utasa - a másik, vétlen autóban pedig a járművezető sérült meg. Mindegyiküket a mentők kórházba vitték, szerencsére sérüléseik nem súlyosak.

Hiába fékezett az autó, elütötte a szarvast.
police.hu
Ugyancsak állat okozott balesetet a 86-os számú főútvonalon. Egy 37 éves ásványrárói férfi közlekedett augusztus 2-án 18 óra 37 perckor Honda típusú motorkerékpárjával Répcelak irányából Páli felé. A menetiránya szerinti jobb oldali mezőgazdasági terület felől egy őzbak ugrott az úttestre a motorkerékpár elé, amit a sofőr elütött. Az ütközést követően a motoros a bal oldali sávon áthajtva, a mezőgazdasági területen állt meg. A baleset következtében a járművezető megsérült, őt a mentők kórházba szállították.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés