Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Azonosították az elkövetőt, aki Somfalván fosztogatott

Hirdetés
Hirdetés

Amint arról mi is beszámoltunk , Somfalván július végén egy éjszaka alatt több helyre is betörtek. Mint kiderült, az elkövető feltörte az élményfürdő pénztárát, a fürdő éttermének kasszáját, de a helyi teniszklubból valamint a futballegyesülettől is lopott. A tolvaj legtöbb helyre az ajtók illetve ablakok felfeszítésével, betörésével jutott be, ezzel további jelentős anyagi kárt okozva.

Landespolizeidirektion Burgenland

Azzal viszont nem számolt, hogy az uszoda éttermében biztonsági kamera működik, amely rögzítette őt, miközben épp fiókokat és szekrényeket nézett át, értékek után kutatva. A burgenlandi rendőrség most azt közölte, hogy a Nagymartoni Járási Bűnügyi Szolgálattal, valamint a somfalvi rendőrőrssel közös nyomozásuk során sikerült azonosítani az elkövetőt, aki egy 25 éves magyar állampolgárságú férfi. A mintegy 5000€-s kárt okozó elkövető a rendőrség információi szerint feltételezhetően Magyarországon tartózkodik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés