Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Okos városfejlesztés Sopronban: fejtse ki véleményét

Egy soproni egyetemista TDK kutatását az okos városokról és fejlesztésekről írja, melyhez kapcsolódóan egy kérdőívet készített. A kérdőív eredményeit mi is közzétehetjük itt az enyugaton.
Hirdetés
Hirdetés

Sipőcz Ármin, a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar végzős hallgatója indított kérdőíves felmérést. TDK kutatását az okos városokról és fejlesztésekről írja, aminek középpontjában Sopron áll. A kérdőív olyan kérdéseket tartalmaz, mint a közlekedésfejlesztés, a jelenlegi közlekedési helyzet, kerékpáros közlekedés és közbringa-rendszer, turizmus és Sopron Card, valamint további okos fejlesztések.

A kérdőív segítségével a Sopron és környéki lakosok véleményt nyilváníthatnak, amiről a Sopron Holding, az Önkormányzat és a Soproni Turisztikai Régió is megkapja a kiértékelést, továbbá a kérdőíven keresztül fejlesztéseket is javasolhat a kitöltő.

Az már a részeredményekből is látszik, hogy egy közösségi kerékpár- vagy rollerrendszer bevezetése sokak által egy várt fejlesztés lenne, de szinte az összes eddigi kitöltő igennel jelölte, hogy szeretné az okos gyalogátkelőhelyek telepítését Sopronban.

-mondta el Sipőcz Ármin a kutatásról.
Keszei László

Fontos tudni, hogy a kérdőíves kutatás akkor eredményes, ha a kitöltő egészen a végéig eljut és ott a Küldés gombra kattint, hiszen ezeket a válaszokat biztosan fel lehet használni. Ha időközben a kitöltés félbemaradna, akkor nem biztos, hogy a fválaszokat alkalmazni lehet, ezáltal torzulni fog a kapott minta.

A kérdőív elérhetősége: https://bismarck.nyme.hu/kerdoiv/index.php?r=survey/index&sid=281333

A kérdőív 2020. szeptember 7. éjfélig érhető el és tölthető ki.

A kérdőív végeredményét természetesen mi is megjelentetjük majd itt az enyugaton.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés