Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Forgalomkorlátozás a Virágvölgyi úton

Egy forgalmi sávot szabadon hagynak a közlekedőknek.
Hirdetés
Hirdetés

A Virágvölgyi útnak, a 84. számú főút körforgalma és a Hubertusz út közötti szakaszán az útburkolat felújítása történik, amelynek során augusztus 7-én és 8-án, pénteken és szombaton aszfaltozási munkákat végeznek. Ezen a szakaszon a közlekedők forgalomkorlátozásra számítsanak - tájékoztat a kivitelező STRABAG Általános Építő Kft. Az aszfaltozási munkák során egy forgalmi sáv a közúti forgalom részére szabadon marad.

Kérik a lakosságot, hogy vegyék figyelembe a kihelyezett közúti jelzéseket, ne megszokásból vezessenek! Az építtető és a kivitelező ezúton is köszöni a lakosság türelmét és megértését!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés