Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jogsi nélkül, bedrogozva vezetett

Hirdetés
Hirdetés

Az S31-es gyorsforgalmi úton Félszerfalva (Hirm) közelében kedd délelőtt kapcsoltak le egy 31 éves sofőrt. A rendőröknek az autó indokolatlan manőverei illetve szokatlan mozgása tűnt fel, ezért megállították. Mint kiderült, az autó vezetője kábítószert fogyasztott, de ami még ennél is durvább az az, hogy soha életében nem is volt jogosítványa.

A rendőrorvos által végzett vizsgálat megerősítette, hogy a Nezsideri járásbeli férfi vezetés közben kábítószert fogyasztott. Útját természetesen tovább nem folytathatta, őt a Nagymartoni járási hivatalnál előállították.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés