Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb forgalmirend-változás az M85-ös autóút építésénél

Lezárják a Kópháza-Harka utat, a forgalmat Sopronba terelik, ahol ezáltal tovább súlyosbodhat a közlekedési káosz.
Hirdetés
Hirdetés

A NIF információi szerint a Sopron-kelet csomóponton áthaladó 84. sz. főút új korrekciós szakaszának végleges forgalomba helyezése előtt utolsó lépcsőként a kivitelezést végző vállalkozó csatlakoztatja a 8645 jelű harkai összekötő út új nyomvonalát a Harkára bevezető régi nyomvonalhoz. Az új aszfaltcsík kijelölt rákötési pontjához azonban olyan közel van a vasúti átjáró, hogy a 8645 jelű úton a forgalom biztonságosan nem fenntartható, ezért a harkai összekötő út teljes szélességében lezárásra kerül .

Terelés Harka egykori vasútállomásnál
Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A munkák ideje alatt Harka és Kópháza között Sopronon keresztül lehet közlekedni, a terelőútvonalat sárga alapú táblák jelzik majd.

A lezárt szakasz a 861. sz. főút - 84. sz. főút - 86107 j. út (Sopron belterület: Győri út, Csengeri út) - 8645 j. út (Sopron belterület: Kőszegi út, Harkai út) útvonalon kerülhető el. Az országhatár és Kópháza felől érkezőknek, valamint Harka belterületén tájékoztató és terelőtáblák lesznek kihelyezve.

Terelés a Harka-Kópháza-Országhatár útelágazásnál
Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A tervezett terelés várható időtartama: 2020.08.15. - 2020.08.31.

Kerülési lehetőség Sopron felé
Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A kivitelezők kérik, hogy ebben az időszakban Kópháza és Harka viszonylatában fokozott figyelemmel közlekedjenek és kövessék a terelőtáblák iránymutatását. Egyúttal kérik a közlekedők szíves türelmét a munkák miatti kellemetlenségekért és fennakadásokért.

Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés