Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez egy nehéz nap: balesetek a 84-es főúton!

Peresztegnél árokban egy autó, Nagycenk és Kópháza között ütközés.
Hirdetés
Hirdetés

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó a 84-es főúton, Pereszteg közelében. A jármű több fát is kidöntött. A műszaki mentést végző nagycenki önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A helyszínre érkeztek a soproni hivatásos és a peresztegi önkéntes tűzoltók is. Az érintett útszakaszon váltakozó irányban, egy sávon halad a forgalom - írja a katasztrófavédelem honlapja.

A közösségi megosztón pedig arról számoltak be aztósok, hogy Kópháza és Nagycenk között történt baleset, frontálisan üközött két autó. Mindenki vigyázzon magára!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés