Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Torlódás az M1-esen

Hegyeshalomnál 3 kilométeres a kocsisor.
Hirdetés
Hirdetés

Az osztrák szervek szúrópróbaszerű egészségügyi ellenőrzése miatt augusztus 8-án 11 óra 30 perckor 2,5-3 kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, a hegyeshalmi határátlépési pontnál. A közlekedők a határátlépés lassulására számíthatnak- hívja fel a figyelmet a police.hu.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a gépjárművezetők fokozott odafigyeléssel közlekedjenek az autópálya érintett szakaszán, továbbá, hogy indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés