Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sopronban elmarad a Liszt Ferenc Kerékpártúra

A szervezők az érvényben lévő szabályok miatt kénytelenek lemondani a rendezvényt.
Hirdetés
Hirdetés

Bármennyire is szerették volna a szervezők megtartani az augusztus utolsó napján esedékes, nagy érdeklődésre számot tartó Liszt Ferenc Kerékpártúrát, a járvány és az ehhez kapcsolódó intézkedések miatt idén ez nem lehetséges.

Amint ismeretes, a túra résztvevői – a hagyományokhoz híven - Harkáról indultak volna, majd a két települést összekötő határon át érkeztek volna Neckenmarktba (Sopronnyék). Innét a korábbi években rövid pihenő után indultak tovább Raidingba.

Három héttel ezelőtt Papp Attila, a túra főszervezője még látott egy kis reményt arra, hogy ha a korlátozó intézkedések esetleg enyhülhetnek Magyarországon és Ausztriában is, sor kerülhet a Sopronban és környékén oly népszerű biciklis eseményre, ám tegnap éjjel a következő információt tették közzé honlapjukon: „Nagyon sajnáljuk... Bármennyire is készültünk, kénytelenek vagyunk az idei túrát lemondani.

A jelenleg érvényben lévő szabályok nem teszik lehetővé a rendezvény biztonságos megtartását, márpedig a Ti biztonságotok, nekünk az első! Tekerjetek sokat és találkozzunk 2021-ben!…” Vagyis most már egészen biztos, hogy a 2020-as Liszt Ferenc Kerékpártúra – a koronavírus-járvány és az ehhez kapcsolódó korlátozó intézkedések miatt – elmarad.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés