Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hamarosan érkezik a vihar

Elsőfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat.
Hirdetés
Hirdetés

Az aktuális és a néhány órán belül bekövetkező veszélyes időjárási jelenségek miatt elsőfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat az ország középső sávjára.

Az előrejelzésben azt olvashatjuk, hogy szombaton elsősorban a déli területeken alakulhat ki néhol zivatar, de emellett az északi tájakon lévő összeáramlási zóna mentén sem lehet kizárni egy-egy helyen dörgéssel, villámlással kísért zápor előfordulását. Vasárnap elsősorban a Dunántúl nyugati felén, illetve a délkeleti határvidéken pattanhat ki néhány helyen zivatargóc. A zivatarokat átmeneti viharos széllökés (60-85 km/h), intenzív csapadék (kb. 10-25 mm), illetve jégeső kísérheti – írta meg az atv.hu.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés