Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyikük ütötte, a másik késsel szurkálta az áldozatot

A rendőrök 18 órán belül elfogták az érdi gyilkosság gyanúsítottait.
Hirdetés
Hirdetés

Amint arról az enyugat.hu-n tegnap már beszámoltunk, egy érdi ház szobájában mozdulatlanul fekvő férfiről érkezett bejelentés a rendőrségre augusztus 8-án 12 óra 47 perckor. A helyszíni és a halottszemle egyértelműsítette, a 47 éves férfi bűncselekmény áldozata lett, testén több késszúrás volt látható.

A Pest megyei forrónyomos rendőrök a holttestet megtalálókat és a környéken élőket kikérdezték, a beszerzett információk alapján két férfit vettek számításba lehetséges elkövetőként. Némi nehézséget okozott, hogy csak a keresztnevük volt ismert, lakcímükön régóta nem tartózkodnak, csavargó életmódot élnek. Ennek ellenére sikerült megállapítani, hogy egy fővárosi kórház melléképületében szoktak „csövezni”- írja honlapján a rendőrség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályának munkatársai augusztus 9-én 1 óra 20 perckor el is fogták és elő is állították a gyanúsítottakat.

A 26 éves, budapesti Cs. Sándor és a 20 éves tárnoki V. Kálmán a gyanúsítás ellen nem tettek panaszt, mindketten beismerték a bűncselekmény elkövetését. Személyes sérelmüket hozták fel indokként, az áldozat korábbi, számukra nem tetsző viselkedését akarták lerendezni. Cs. Sándor ököllel ütötte az ágyában fekvő sértettet, miközben V. Kálmán egy késsel többször megszurkálta, néhány perccel később sorsára hagyták áldozatukat, és elszaladtak a helyszínről.

Cs. Sándor és V. Kálmán ellen – őrizetbe vételük mellett – emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, egyben előterjesztést tesznek letartóztatásukra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés