Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szerdai szerenád csütörtökön

A Győri Filharmonikusok koncertje a soproni Liszt Ferenc Kulturális központ teraszán lesz.
Hirdetés
Hirdetés

A soproniak igényes szórakoztatása is a célja a „Szerdai szerenád” elnevezésű sorozatnak, melynek keretében Szent Ivántól Szent Istvánig minden szerdán 18 órai kezdettel könnyed komolyzene szólal meg a belváros különböző pontjain – hirdeti honlapján a Pro Kultúra Sopron Kft.

A soron következő, augusztus 12-i a szabadtéri koncert időpontját és helyszínét azonban módosítaniuk kellett a szervezőknek. A Győri Filharmonikus Zenekar csehországi vendégszereplése miatt a szerdai szerenád, ezen a héten csütörtökön (augusztus 13-án) este 6 órakor kerül megrendezésre a Rondella helyett a Liszt Ferenc Kulturális Központ teraszán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés