Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gázolt a vonat, ketten meghaltak - FRISSÍTVE

Hirdetés
Hirdetés

Kedden kora délután súlyos közlekedési baleset történt Szarvkő (Hornstein) és Büdöskút (Steinbrunn) között egy mezőgazdasági úton. A Burgenlandi Tartományi Biztonsági Központ (LSZ-B) tájékoztatása szerint a GYSEV-Raaberbahn egyik Ebenfurt felé tartó motorvonata ütközött egy személygépjárművel, melyben ketten utaztak. A vonat mintegy 350 méteren keresztül tolta maga előtt a szerencsétlenül járt autót, mire meg tudott állni.

ORF Burgenland

A helyszínre a Christophorus 3 mentőhelikopter valamint több mentőautó is érkezett, az autó két utasát azonban már nem tudták megmenteni, ők a helyszínen életüket vesztették. A GYSEV tájékoztatása szerint az érintett vonalszakaszon pótlóbuszok járnak Ebenfurth és Müllendorf (Szárazvám) között.

FRISSÍTÉS:

Az autóban egy 77 éves nő és egy 87 éves férfi ültek, autójukkal a jól működő fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtottak a vasúti átjáróba. A mozdonyvezető valamint a vonat mintegy 40 utasa sértetlenül úszta meg a balesetet. A menetrend szerinti vasúti forgalom délután fél 5 körül állt ismét helyre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés