Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Változás a vasúti közlekedésban Szombathely és Zalaszentiván felé

Hirdetés
Hirdetés

A GYSEV Zrt. közleménye szerint 2020. augusztus 15-én szombaton, a Szombathely – Szentgotthárd vasútvonalon 9:00 órától 19:00 óráig végzett felsővezeték-karbantartás miatt a Sopron – Szombathely – Szentgotthárd és a Szentgotthárd – Szombathely – Sopron viszonylatban közlekedő személyvonatokról Szombathely állomáson át kell szállni egy másik szerelvénybe.

Szombathely és Zalaszentiván között pedig 2020. augusztus 25-től (kedd) 2020. szeptember 15-ig (kedd) vonatpótló autóbuszok közlekednek, mely változás a Sopron-Pécs járatokat is érinti.

Keszei László

A hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek. Egyes vonatoknál Szombathely – Vasvár állomások között is közlekednek vonatpótló gyorsjáratok, amelyek csak Püspökmolnári vasútállomáson állnak meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés