Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem, még nem készült el a Csengery utca

De a Sopronban heteken keresztül fennálló és állandósuló dugók megszűntek, mert a gépjárműforgalomnak átadták az útszakaszt.
Hirdetés
Hirdetés

Szombaton átadták a forgalomnak a Csengery utca vasúti felüljáró és körforgalom közti szakaszát. Sok bosszúságot okozott az útlezárás a Sopronban közlekedőknek, az elmúlt hetekben állandósultak a dugók, elhatalmasodott a közlekedési káosz a városon.

Keszei László

Ennek most vége, a gépjárműforgalomnak ugyanis elkészült nagyjából az útszakasz. Útburkolati jelek nincsenek, illetve néhol még a szegélykövekkel is vannak problémák, de a terelés és a lámpás forgalomirányítás megszűnt. Azért is kellett ezt meglépni, mert lezárták a Kópháza-Harka utat is, a forgalmat pedig Sopronon át terelik. Ehhez pedig nélkülözhetetlen volt, hogy újra használható legyen a körforgalom is itt.

Keszei László

Az út azonban még koránt sincs kész. Bár a gépjárművek számára fenntartott útfelület megkapta friss aszfaltrétegét, a kerékpárúton még néhol bontott aszfaltkupacokat kell kerülgetni, ahogy a járda sem készült el még egyelőre. Aki tehát nem autóval, motorral, teherautóval vagy busszal jár erre, óvatosan közlekedjen, mert érhetik még meglepetések.

Átadták a gépjárműforgalomnak a Csengery utcát
Már járható a Csengery utca, de leginkább csak autóval. A fotóra kattintva galéria nyílik
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés