Két soproni előadás Kisvárdán

Rangos fesztiválon szerepel a Petőfi Színház társulata.

Rangos szakmai sikerként a Soproni Petőfi Színház társulatának előadásai közül a Peer Gynt drámai költemény a versenyprogramban augusztus 23-án, a Római karnevál színpadi játék díszelőadásként augusztus 26-án látható a Magyar Színházak XXXII. Kisvárdai Fesztiválján. Mindkét produkció szerepel a leghűségesebb város teátrumának őszi műsorán, a darabok rendezője Pataki András direktor. A felújító próbák már megkezdődtek.

A Peer Gynt című darab címszereplője a Jászai-díjas Gál Tamás. Aaseként Horváth Zsuzsa Jászai- és Aase-díjas színművész látható. A Gomböntőt Eperjes Károly Kossuth-és Jászai-díjas színművész játssza. Dovre apóként a Jászai-díjas Kovács Frigyes lép színpadra. Solvejget Molnár Anikó alakítja. A Pap a Kossuth-díjas Boráros Imre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek