Bóvlira cserélte a drága napszemüveget a soproni üzletben VIDEÓVAL

Csaknem egy havi fizetést ért a napszemüveg, aminek a helyére egy olcsót tett vissza. Vádat emelt az ügyészség a különös visszaeső ellen.

A vádirat szerint tavaly tavasszal az elkövető egy 159.900 forint értékű napszemüveget úgy tulajdonított el Sopronban, hogy a napszemüveg helyére egy másik, olcsó napszemüveget helyezett el.

A biztonsági kamera megörökítette a lopást.
Ügyészség

A hölgy jelenleg más ügyben kiszabott jogerős szabadságvesztés büntetését tölti. Őt, mint különös visszaesőt az ügyészség kisebb értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntettével vádolta meg. A büntetési tétel négy és fél évig terjedő szabadságvesztés - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

Az ügyészség a vádiratban egy év két hónap szabadságvesztés és két év közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt beismerés esetére. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Soproni Járásbíróság fogja meghozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek