Megtalálták a kórházból megszökött 14 éves fiút, vélhetően öngyilkos akart lenni

Több mint két hete keresték.

Az egyik fővárosi pályaudvaron találat rá rendőrök arra a 14 éves fiúra, aki kórházból több mint két hete megszökött a kórházból - írta a police.hu.

A Nyugati pályaudvart ellenőrizték éppen az egyenruhások, amikor feltűnt nekik egy zavartan viselkedő tinédzser. Amikor igazoltatták, kiderült, hogy ő a több mint két hete keresett fiú.

Az egyik budapesti kórház pszichiátriájáról szökött meg, vélhetően öngyilkossági szándékkal. A rendőrök kérdéseire most sem tagadta, hogy véget akar vetni életének. Így bevitték a BRFK VI. Kerületi Rendőrkapitányságára, ahova mentőt kértek hozzá. Ők szállították kórházba. A gyors együttműködésnek köszönhetően így sikerült megelőzni a tragédiát.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123 lelki elsősegély telefonszámot.
(díjmentesen hívható éjjel-nappal, az ország egész területéről)

Az Alapítvány az öngyilkosság ellen honlapján, ide kattintva további információ található.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek