Itt a rendelet a januári nyugdíjemelésről

Péntek este megjelent a rendelet, amely rögzíti a 2024. január 1. előtt megállapított nyugdíjak emelésének mértéket.

A Magyar Közlönyben péntek este jelent meg az Orbán-kormánynak az a rendelete, amely rögzíti a 2024. január 1. előtt megállapított nyugdíjemelés mértéket. A kabinet előrejelzésének megfelelően hatszázalékos inflációval számol – írja a Népszava .

A 524/2023. (XII. 1.) jelzésű kormányrendelet tanúsága szerint többek között az öregségi nyugdíjat, az özvegyi nyugdíjat, a szülői nyugdíjat, az árvaellátást, a baleseti hozzátartozói nyugellátást, a rokkantsági ellátást, a rehabilitációs ellátást, a baleseti járadékot emelik 6 százalékkal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek