Tizenöt százalékos béremelést szeretnének a vasutas szakszervezetek – legalább hetvenezer forintot

Emellett az úgynevezett lojalitási jutalom 50 ezer forinttal való növelését kérik.

Legalább 70 ezer forintos, 15 százalékos béremelést kérnek a vasutas szakszervezetek, és rendkívüli ülés összehívását sürgetik a tárgyalások mielőbbi megkezdése érdekében. Emellett az úgynevezett lojalitási jutalom 50 ezer forinttal való növelését kérik - írja a klubradio.hu .

A MÁV vezérigazgatójának írt levelükben felszólítják Pafféri Zoltánt, hogy az egyeztetések halogatásával ne hátráltassa a folyamatot, mert a munkavállalók mielőbb tudni szeretnék, mennyiért dolgoznak jövőre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek