Idén is tarthat kormányinfót Orbán, még decemberben

Még újságírói kérdésekre is válaszolhat.

Úgy értesült a hvg.hu , hogy Orbán Viktor miniszterelnök december 21-én tarthatja meg szokásos éves sajtótájékoztatóját.

„Az immár hagyományos miniszterelnöki kormányinfót a kellő időben meg fogjuk hirdetni a szerkesztőségek számára” – válaszolta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke a portál kérdésére, amikor arról kérdezték, meg tudja-e erősíteni az értesülésünket, miszerint december 21-e lesz idén az az alkalom, amikor Orbán Viktor rendhagyó kormányinfón válaszol a hazai és a nemzetközi sajtó kérdéseire.

Havasi Bertalan is az "immár hagyományos" fordulatot használta, márpedig a kormányfő 2021-ben és 2022-ben is december 21-én tartott Kormányinfót, sőt ezeket a tájékoztatókon fontos bejelentéseket is szokott tenni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek