Kismama-szépségversenyt szeretne Novák Előd

Egy anyaotthon létrehozására és az anyaság fontosságát hangsúlyozó társadalmi kampányokra ajánlja fel jövő évi képviselői jövedelmét Novák Előd, a Mi Hazánk képviselője.

Az országgyűlési képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján közölte: nagyon sok vágyott gyermek azért nem születik meg Magyarországon, mert az állam nem nyújt segítséget a válsághelyzetbe került nőknek.

Hangsúlyozta: támogatásra van szükségük „a magukat és állapotukat terhesnek érző édesanyáknak annak érdekében, hogy állapotukat sokkal inkább várandósnak, vagy már-már áldottnak érezzék” .

Novák Előd hangsúlyozta: az összegből „kedvcsináló jelleggel” kismama-szépségversenyt és a demográfiai helyzetet bemutató óriásplakát-kampányt támogatna.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek