Elloptak egy vadászkürtöt a győri filharmonikusoktól

Ötmillió forint az értéke a hangszernek.

A Győri Filharmonikus Zenekar Győrben, egy, az Árpád útra néző hotel parkolójában készülődött indulásra, néhányan a hangszereket pakolták be, amikor észrevették, hogy eltűnt az egyik - nagyjából ötmillió forintot érő - vadászkürtjük. Erről a zenekar a Facebookon számolt be .

Mint írták, nem sokkal később a közelben megtalálták a kürt tokját, üresen. A zenekar feljelentést tett a rendőrségen, közben a Facebookon azt kérték, ha valakinek információja van a hangszerről,jelentkezzen.

(Címlapképünk csak illusztráció.)

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek