60 százalékkal olcsóbb a Pick téli szalámi Szlovákiában, mint itthon

Ha nincs éppen akció, akkor is.

Északi szomszédunknál a Billában 35 százalékos akció keretein belül a szóban forgó téliszalámi majd 5 000 forinttal olcsóbb kilós áron, mint idehaza a legtöbb üzletben. Az okok persze szerteágazóak, egyrészt igencsak nagy ez az akció, másrészt az áfa rendkívül magas itthon, de azért érdemes megemlíteni, eredeti áron is olcsóbb lenne Szlovákiában a Pick, mint itthon - írta a Pénzcentrum.

A szlovák Billában akció nélkül is nagyjából 500 forinttal olcsóbb a Pick kilója, mint nálunk, sőt, ha a Tesco legmagasabb árfekvését nézzük, akkor 1200 forinttal jobb a szlovákiai ár.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek