Trump úgy gondolja, hasonlít Elvisre

Egyesek szerint ez a poszt is újabb bizonyíték romló elmeállapotára.

“Oly sok éve már, hogy az emberek azt mondják, Elvis és én hasonlítunk. Most itt van ez a kép, ami mindenütt kering. Mit gondoltok?” - tett közzé egy bejegyzést Donald Trump a közösségi oldalán - írja az rtl.hu .

A mellékelt fotó egyik oldalán Elvis Presley, a másikon Donald Trump látható.

A kommentelők reakciója talán nem annyira meglepő: volt, aki látja a hasonlóságot, volt, aki egyáltalán nem. Egyesek szerint ez a poszt is újabb bizonyíték romló elmeállapotára.

Donald Trump
AFP
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek