51 milliárdot vett ki a központi tartalékból a kormány

10 milliárd jut a Hungaroringre.

A kormány kedd este közzétett határozata szerint a központi tartalékból kivettek 51 milliárd forintot - írta meg a Hvg. Az ebből kiosztott legnagyobb tételek: gazdaságfejlesztési feladatokra, ezen belül a gazdasági ellenálló képesség fejlesztése és ipari alkalmazott technológiák bevezetésére 27 milliárd, a Hungaroringre 10 milliárd, egyházi működési, program és fejlesztési támogatásokra 7 milliárd, az Igazságügyi Minisztérium dologi kiadásaira 3,2 milliárd forint.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek