A mesterséges intelligencia segítségével 5239 nőt szédített egyszerre a társkeresőn

Ami a legjobb, megtalálta az igazit.

A moszkvai programozó, Alekszandr Zsadan a modern technológia segítségével, egészen pontosan az OpenAI ChatGPT-jével találta meg a feleségét. Ez a sztori akár szép is lehetne, csakhogy a Gizmodo cikke szerint, amit az rtl.hu vett észre, a különleges módszerrel Zsadan 5239 nőt fűzött egyszerre.

A mesterséges intelligencia a férfi preferenciáit és érdeklődési körét figyelembe véve válogatta ki a potenciális partnereket, majd folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, több mint 5000 nőből választotta ki a megfelelő partnert.

A kapcsolatukban a ChatGPT is részt vett az első néhány hónapban, általa tartották a kapcsolatot. A projekt úgy látszik, sikerrel zárult, hogy mivel a pár már az összeköltözésen és az esküvő tervezésén dolgozik.

Bár Zsadan nem tervezi a sajátfejlesztésű (a ChatGPT-re építette fel a saját fejlesztését) asszisztens eladását, másolatok már megjelentek az OpenAI GPT Store-jában.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek