Toboroz a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön

Felhívást tett közé a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön: február 15-én 10 órától a falakon belülre hívják az álláskeresőket, hogy a helyszínen mutathassák be az intézeti munkalehetőségeket.

A Sopronkőhidai Fegyház és Börtön tavaly már – ha képletesen is, de - többször kitárta kapuit, amikor nyílt napokat szervezett. Az első ilyen alkalmat a SopronFest alatt szervezték meg, akkor több százan tekinthették meg az intézetet. Ezt követően majdnem minden hónapban szerveztek nyílt napot, amelyekre mindig nagy volt az érdeklődés.

A mostani kezdeményezés kifejezetten az álláskeresőket célozza meg, közülük is azokat, akik a hivatásos, fegyveres munka iránt érdeklődnek.

A program keretében az érdeklődők tájékoztatást kapnak a büntetés-végrehajtási feladatok sokrétűségéről, a jelenleg betöltésre váró pozíciókról, a feltételekről, a juttatási rendszerről és az előmeneteli lehetőségekről. Az Állásbörzére előzetesen jelentkezni a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön Toborzó Iroda oldalán létrehozott eseménynél lehet .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek