Balog Zoltán meghallgatása véget érhetett

Este televíziós nyilatkozat várható az ügyben.

Minden jel arra mutat, hogy vége van a Magyar Református Egyház Zsinati Hivatalában tartott gyűlésnek, melyen Balog Zoltán püspököt hallgatta meg a magyarországi református egyház vezetése - írja a hvg.hu .

A református püspököt azért rendelték be kedd délelőttre, hogy magyarázatot adjon arra, mi köze volt K. Endre kegyelmi ügyéhez.

A hvg.hu helyszíni tudósítója szerint az egyházi képviselők már szállingóznak el a helyszínről, egyikük pedig azt mondta: a zsinat elnöke este nyilatkozik a tévében. A zsinat lelkészi elnöke pedig nem más, mint Balog Zoltán.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek